Franchisenemer bij De Schettering

Franchisenemer worden

Schettering is een toonaangevende salon waar ook jij je bij kunt aansluiten!

Ben jij kapper of (en) ondernemer en heb jij interesse in dit veelzijdige concept?

Bij Schettering houden we niet van fratsen.
Schettering is een baanbrekend nieuw franchise-model voor kapperszaken. Met behoud van identiteit organiseren zij collectief hun administratie, marketing en reclame, inkoop, scholing en bedrijfsbegeleiding… Hierdoor houden zij stand in lastige tijden.

Economische malaise of de opkomst van webwinkels? Wat de oorzaken ook zijn: de winkelcentra lopen leeg. Vooral de kleinere ondernemers hebben het vaak best zwaar.

Door slim en collectief gebruik te maken van de ruimte, trekken we samen meer klanten en kunnen we een fiks mindere kostprijs waarmaken wat je direct terug ziet in het bedrijfsresultaat.

Ook de zelfstandige kapsalons gaat het niet voor de wind. Hun inkomsten stagneren, maar hun kosten blijven gelijk – of stijgen zelfs. Maar wie doorbreekt die trend?

 

Administratie.
Schettering neemt een groot dat van de bedrijfsadministratie uit handen, We doen de boekhouding, BTW- aangiften en loonadministratie. Deelnemers geven ons hun mutaties door, wij doen de rest. elke maand ontvangen zij keurig een financieel rapport.

Marketing & Reclame.
Schettering faciliteert ook de marketing en reclame activiteiten. Regelt hoge Google-noteringen (en dus optimale online vindbaarheid) en een functionele website, biedt veel mogelijkheden voor leuke acties en flyercampagne en zorgt voor een duidelijke uitstraling van eventueel in- en extrieur. Door de eigen ontwerpstudio kan Schettering je uitstekend helpen bij ieder marketing gerelateerd vraagstuk.

Collectieve inkoop.
Schettering heeft – zacht uitgedrukt – ‘nogal concurrerende afspraken’ gemaakt met heel veel leveranciers. Onze franchisenemers maken het op deze manier dus eigenlijk zelf mogelijk om – als kleine ondernemer – toch te profiteren van de voordelen van collectieve inkoop.

Opleiding.
Schettering staat voor een goede service en ambachtelijke kwaliteit. Want naast een goed product, zijn ook advies en klantbeleving bepalend voor het succes van een salon. We besteden daarom veel aandacht aan opleiding en bijscholing van medewerkers en leidinggevenden. Schettering beschikt over een aantal trainers en trainsters welke allemaal eigen specialiteiten hebben om jou zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de nieuwste trends. Ook zijn wij regelmatig over de grens te vinden om onze docenten en trainers op te leiden en op de hoogte te houden.

Bedrijfsbegeleiding.
Schettering biedt ook intensieve bedrijfsondersteuning. We helpen, bijgestaan door experts, bij het sturen op cijfers, – eventueel juridische – zaken, waaronder het verzorgen van arbeidsovereenkomsten en huurovereenkomsten. Maar ook op het gebied van interieur, verzekeringen en financiering.